در محوطه کلیسای وانک اصفهان چهار تندیس وجود دارد.

دو تندیس متعلق به مسروپ ماشتوتس، پدیدآورندۀ حروف الفبای ارمنی ‏در قرن پنجم میلادی و خاچاطور کساراتسی، مؤسس چاپخانۀ کلیسای وانک، اولین چاپخانه در ایران و خاورمیانه، درقرن هفدهم میلادی است. این تندیس ها اثر مجسمه ساز ارمنی، زاون آیوازیان بوده و در سال 1977 میلادی، در بخش ورودی موزه "خاچادور گساراتسی" تعبیه شده اند.

دو مجسمه دیگر در دو طرف درب ورودی کتابخانه "نرسس شنورهای" قرار دارد.

مجسمه بارویر سواک، شاعر نامدار و فقید ارمنی که در دوران خفقان کمونیستی به دست ماموران سازمان امنیت اتحاد جماهیر شوروی، به جرم میهن پرستی، در طی حادثه تصادف از پیش طراحی شده جان به جان آفرین تسلیم کرد. بارویر سواک سومین نویسنده بزرگ ارمنی است که اصل و نسب او به ارمنیان ساکن در ایران می رسد. این تندیس در سال 1977 میلادی تعبیه شده و  اثر مجسمه ساز ارمنی، زاون آیوازیان، می باشد.‏

مجسمه هوانس شیراز (تاریخ تعبیه 1986 میلادی)، دیگر شاعر نامدار ارمنی که به دلیل علاقه خاصی که به شهر شیراز، حافظ و سعدی و دیگر غزل سرایان این شهر داشته، نام هنری خود را "شیراز" انتخاب نموده است. ارامنه اصفهان نام یکی از کوچه های جلفای اصفهان را به نام ایشان نامگزاری نموده اند. این تندیس در سال 1977 میلادی تعبیه شده و اثر ‏مجسمه ساز ایرانی، جعفر نجیبی می باشد.

در حدفاصل بین کتابخانه و موزه خاچاطور کساراتسی سنگ یادبود متعلق به خانواده خاچیک واقع شده است.