پیرو مشارکت میز گردشگری خوراک به عنوان یکی از واحدهای تخصصی دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در جشنواره پیوند فرهنگ و خوراک ارمنستان، تندیس طلایی این رویداد به تیم آشپزی ایران تعلق گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت میراث فرهنگی، فدراسیون گردشگری خوراک به عنوان یکی از فضاهای تخصصی فعال در دفتر توسعه گردشگری داخلی با دارا بودن چهار میز تخصصی شامل  غذاهای ایرانی، ملل، سردنوش‌ها و گرم‌نوش‌ها و همچنین نان و شیرینی در تلاش است با حضور در فضاهای رقابتی حوزه خوراک، نسبت به انتخاب سرآشپزهای ماهر وسرآمد با هدف تشکیل تیم ملی آشپزی ایران اقدام کند.

یکی از رویدادهای اخیر که در پیشبرد روند مذکور تاثیرگذار بوده است حضور کشورمان در جشنواره پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان یا ناواسارد بوده است که در تاریخ ۱۹ مردادماه در شهر سیسیان ارمنستان برگزار شد.

میز گردشگری خوراک ایران توانست در این رویداد با حضور در ۱۴ رشته از جمله غذاهای سنتی، ملل، میوه آرایی، خوراک باستان، شیرینی و غیره تندیس طلایی دومین جشنواره پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان را از آن خود کند.

ناواسارد را می‌توان رویدادی برای پیوند فرهنگ و گردشگری میان ایران و ارمنستان توصیف کرد. این جشنواره که به منظور بیان سابقه دوستی ایران و ارمنستان و با نشان دادن اشتراکات فرهنگی، هنری و گردشگری دو کشور برپا شده است، دارای یکی از بخش‌های جذاب با عنوان جشنواره مسابقه آشپزی است. سرآشپزان و علاقه‌مندان به این حوزه با پخت و ارائه خوراک‌های کهن دو کشور ضمن شرکت در مسابقه و جشنواره نسبت به احیا و معرفی این خوراک‌ها اهتمام می‌ورزند.